Thursday, July 19, 2007

Tyfus på sommerferie

Den gode Tyfus har vært på sommerferie og gjort mange spennende ting. Han har vært i Afrika for første gang i sitt liv og hatt det utrolig gøy. Tyfus har badet i kannibalers gryter. Han har klatret i fjell og gått på is der all is er borte. I det hele tatt, Tyfus er nå blant de mest bereiste klovner i bygda.

Det han kan si er at han tok mange flotte bilder på turen. Dessverre er han noe av en amatørfotograf og glemte dessverre å fjerne dekselet foran linsen før han fotograferte. Vel, vel, han har alltid minnene, minnene om strabasiøse turer i nittifem graders varme, en hel masse menneskeetende fluer og anfall av marihuana i teltet sent på den hete natten. Jeg husker det veldig godt. Utenom de talløse feberfantasiene så var det faktisk en flott ferie.

Vi trådte ut av flyet i august en gang. Tilgi Tyfus, for han husker ikke den nøyaktige datoen. Han husker ikke engang hjemreisen, for da var han dritings på smuglersprit. I det hele tatt, det rant i en stri strøm fra Tyfus sin rumpe mesteparten av tiden. Maten i Afrika er under all kritikk, mener Tyfus. Flyplassen var stappfull av folk. Vi måtte krabbe over alle sardinene i boksen for å nå fram til skranken. Da vi endelig nådde fram oppdaget vi at vi hadde mistet all bagasjen og at flyet hadde lettet. Tyfus skjønner ikke at folk reiser på ferie midt på sommeren når alle andre gjør det. Han skjønner det rett og slett ikke.

Tyfus hadde det utrolig gøy. Han vil garantert reise tilbake dit.

No comments: