Saturday, May 05, 2007

Jakten på den gode blogg

Jakten på den gode blogg og dyktige bloggere fortsetter uavbrutt. Hva er egentlig en god blogg, en dyktig blogger? Man leter og leter, men finner ikke.

En god blogger må få mange lesere, slevsagt. Han eller hun må skrive om populære temaer, og aldri vandre ut på viddene. Det er mange av de, veldig mange, og Tyfus gliser. Jakten på fornuftige bloggere fortsetter.

Skikkelige bloggere skriver ikke om perifere tema, bryr seg ikke om å belyse kontroversielle saker. En god blogger er politisk korrekt til fingerspissene (og under skitne fingerengler). En blogg med få lesere er ikke liv laga og bør legges ned så fort som råd er.

Tyfus vandrer inn i tåkeheimen med et røykende rifleløp og fingeren på avtrekkeren. Det smeller og ytterligere en blogger deiser i bakken i en pøl av blod. En strøm av lik flyter i Tyfus fotspor. Tyfus liker bloggere. Tyfus elsker bloggere. De har mørt og appetittvekkende kjøtt og er lette å steke. Man bare hiver de opp i panna og setter på varmen. Man behøver ikke margarin for å beholde fuktigheten i kjøttet. Det klarer kjøttet helt på egenhånd. Krydder er også helt unødvendig. Krydderet finnes naturlig i kroppen. Alle gode kokker vet det.

Alle bloggere også, selv om de fleste av dem aldri kommer til å innrømme det.

Jakten på den gode blogger slutter endelig for dagen, selv om det er en ny dag i morgen. Tyfus sitter ved leirbålet og nyter dagens fangst. Han nyter det til Chianti og elskelig allsang (eller klagesang). Ingen skal komme og si at avskårne struper ikke kan synge.

Enhver synger med sitt nebb.

1 comment:

Anonymous said...

Ditt sökande kan nu avslutas. För den gode bloggen måste ju vara min förståss ;-))