Friday, May 18, 2007

På bloggekurs

Tyfus var på bloggekurs i helgen (kommende helg) for å lære å bli en bedre blogger, og vet dere hva? Det funket. Tyfus har blitt så mye bedre til å blogge. I likhet med alle de andre unge og håpefulle bloggerne lærte han hvordan man uttrykker seg, hvordan bli hørt og lyttet til. Det var bare en fabelaktig opplevelse, spør du meg.

Nå lurer slevsagt Tyfus på hvorfor noe slikt kommer i stand overhodet, hva som er grunnen til det, men det er Tyfus.

Det var en av de kvinnelige keiserpingvinene som stod for showet og det merket vi fort. Antall gjesp i minuttet øket dramatisk i forhold til antall ord den kvinnelige keiserpingvinen lirte av seg. Jeg mener, Tyfus lurer på hvordan noen kan være dumme nok til å delta på slikt, men jeg antar at ungene hadde blitt oppmuntret av pappa og mamma til å delta, til å lære «ansvarlig blogging».

Men det er Tyfus. Tyfus elsker slike sammenkomster. Han elsker å stryke en keiserpingvins ego, slikke henne langt oppover og nedover ryggen (og i fittehullet). Det er så mye Tyfus elsker å gjøre og slev om dette kommer langt ned på listen hans, så skal man ikke kimse av dets eventuelle nytte. Jeg mener, man skal jo ikke utelukke at noen av deltagerne kan ha nytte av det, spesielt når de står foran perleporten og bønnfaller Gud om nåde, eller om et par hundre år fra nå eller så. En eller annen nytte, ett eller annet sted eller tid.

Men generelt sett, så lurer Tyfus på hvorfor folk må gå på kurs hele tiden, hvorfor de ikke kan lære på egen hånd, istedenfor å lære en mal, en trang fitte av akseptable uttrykksmåter.

Men det er Tyfus.

No comments: